Uw tegelzetter Zandvoort

Wilt u een nieuwe vloer in uw woonkamer? Een nieuwe tegelwand laten zetten in uw keuken of zelfs uw complete badkamer laten renoveren in Zandvoort? Dan bent u bij Tegelzetter Zandvoort aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in en rondom Zandvoort en kennen dus goed de weg binnen het dorp. Dus wilt u graag een nieuwe badkamer, vloer, wand of iets anders? Vraag dan gemakkelijk en snel een offerte aan. 

Offerte aanvragen!

Badkamer renovatie

Uw complete badkamer laten renoveren in Zandvoort is bij ons ook mogelijk. In dit geval kunnen wij uw complete project overnemen, dus niet alleen het tegelwerk. 

Heeft u een loodgieter, timmerman én een tegelzetter nodig? Zoek dan niet verder en vraag bij ons een offerte aan. Alles via één bedrijf regelen is namelijk een stuk sneller en goedkoper. Ook is het voor u een stuk overzichtelijker. 

Omdat wij een echt Zandvoorts bedrijf zijn zal alles bij ons enorm persoonlijk verlopen. Onze expert komt bij u langs om de klus op te nemen en de mogelijkheden met u te bespreken. Hierna ontvangt u een indicatie van de prijs en kunt u besluiten om hiermee akkoord te gaan. We kunnen zelfs even een kopje koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamer tegels

 

Wat kunnen wij u aanbieden?

 

 • Een professionele en ervaren tegelzetter die precies weet wat het beste is voor uw huis.
 • Tegelverkoop en tegeladvies zodat u precies krijgt wat u voor ogen heeft.
 • Een persoonlijk adviesgesprek om tot de juiste inzichten te komen. 
 • Gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aanvragen.
 • Een professionele tegelzetter met veel ervaring.
 • Onze tegelzetter werkt met modern en professioneel materieel.

 

Grotere projecten

Ook voor grotere projecten kunt u tegelzetter Zandvoort inschakelen. Heeft u meerdere appartementen die allemaal een nieuwe badkamer nodig hebben of moet er misschien grote tegelvloeren getegeld worden in winkels, buitenterrassen, etc. Neem dan gerust contact met u op en we zullen samen de mogelijkheden bespreken. Wanneer we samen zullen gaan werken aan een groter project zullen we samen bespreken hoe we het zullen gaan aanpakken en wat we voor u kunnen betekenen. 

MEER OVER ONS
ja

Persoonlijk tegeladvies

Wij weten als geenander welke tegel mooi staat in uw huis. Wij hebben namelijk met honderden verschillende tegels gewerkt in honderden verschillende huizen. Dus of u nou advies nodig heeft bij het vinden van wandtegels, vloertegels, badkamertegels, natuursteentegels of mozaïektegels, u krijgt bij ons altijd het juiste advies. 

De keuze van de voeg kan ook veel invloed hebben op het uiterlijk van uw tegelwand of tegelvloer. Het is daarom belangrijk dat u de juiste voeg uitkiest voor uw project. Wederom is het een slim idee om te kiezen voor een expert. Voeg droogt namelijk nog op en ziet er daarom niet altijd hetzelfde uit als in de winkel. 

Veel gestelde vragen

Wat kost een tegelzetter?

De kosten hangen af van een aantal factoren zoals: 

 • Oppervlakte van de wand of vloer die getegeld moeten worden. 
 • Of er iets gesloopt moet worden.
 • Etage van het appartement/ woning. 
 • Moeilijkheidsgraad van het tegelwerk. 
 • Gewicht van de tegels. 
 • Het type tegel dat wordt gebruikt.

Wanneer u de prijs wilt weten voor uw woning kunt u een offerte aanvragen door hier te klikken.

Welke tegels moet ik kopen?

Tegels hangen natuurlijk af van persoonlijke smaakt maar u moet ook rekening houden met de grootte van de kamer waarin u de tegels wilt laten zetten. In principe kunnen wij elke tegel voor u zetten maar het kan ook wel eens voorkomen dat een te grote tegel simpelweg niet mooi staat. Wij kunnen bij u langskomen om samen de perfecte tegel te vinden voor uw wand of vloer en u kunt deze zelfs direct bij ons inkopen. 

Welke kleur voeg moet ik uitkiezen?

De kleur van de voeg heeft te maken met de tegels die u heeft uitgekozen. U moet rekening houden met het feit dat de voeg een andere kleur heeft als het nog nat is en dat het tijdens het inwassen er dus anders uit ziet dan het uiteindelijke resultaat. Ook wordt de voeg doffer naarmate de tijd verstrijkt. U kunt ook ons de voeg voor u laten uitkiezen en dan zorgen we ervoor dat de voeg perfect past bij uw tegels.