Over ons

Tegelzetbedrijf J.K. Grigoleit is opgericht in 1996 in Amsterdam en heeft inmiddels dus al ruim 25 jaar ervaring. Na een jaar verhuisde het bedrijf naar Zandvoort en is daarom vooral in die regio actief. Door de jaren heen heeft Joop Grigoleit met alle soorten tegels en woningen gewerkt en is dus een expert op alle fronten van het tegelvak. 

Tegelzetten is een ambacht en kan niet zomaar door iedereen worden gedaan. Het vergt jaren aan oefening om een écht vakman te worden. Wij werken regelmatig samen met stadsherstel Amsterdam. Dat betekent dat we werken met uiterste voorzichtigheid en precisie. U kunt dus vertrouwen op onze kundigheid.

pexels-photo-105934

Waar staan wij voor?

Tegelzetbedrijf J.K. Grigoleit is een echt familiebedrijf dat gericht is op de wensen van de klant. Zonder klanten zijn er namelijk geen klussen. We leveren alleen het beste werk en sluiten nooit compromissen als het gaat om kwaliteit. Op deze manier kunnen we u ervan verzekeren dat u alleen de allerbeste service ontvangt en u met niets minder dan het beste vakwerk overblijft. 

Contact

Martinus Nijhoffstraat 21, 2041NS, Zandvoort