659_1440x960-1024x683

Natuursteentegels zetten

De voordelen van natuursteentegels

Natuursteen is een relatief duurzame materialen die je relatief lang kunt gebruiken. Ook het onderhoud is relatief eenvoudig en je hoeft geen rekening te houden met andere onderhoudsproducten. Natuursteentegels kunnen zowel voor een strakke als voor een rustige uitstraling zorgen en het leggen van natuursteentegels is relatief eenvoudig. Natuursteentegels kunnen zowel in de binnen- als buitenruimte gelegd worden. De verschillende soorten natuursteentegels Er zijn verschillende soorten natuursteentegels die je kunt kiezen. Zo is er het aanbod van keramische tegels of tegels die gemaakt zijn van natuursteen uit verschillende delen van de wereld. Hieronder vind je de verschillende soorten natuursteentegels die je kunt kiezen.


Marmer

Marmer is een aardewerk dat gemaakt wordt van kalksteen en kalkhoudende mineralen. Het is een relatief stevige steen die mede daarom gebruikt wordt voor het maken van vloeren. Je kunt kiezen voor een marmeren vloer met een strakke of rustige uitstraling. Marmer wordt veel gebruikt in klassieke woningen maar is ook geschikt voor in een moderne woning.

natuursteen laten zetten tegelzetterzandvoort
Tegeladvies door tegelzetterzandvoort

Graniet

Graniet is een metamorf natuursteen. Dit betekent dat het voor zijn bestaan langdurig onder hoge druk en temperatuur heeft gelegen. Graniet is een relatief stevige steen die relatief lang meegaat. Het is een steen die veel in een strakke woning toegepast wordt.

Op zoek naar een tegelzetter die gespecialiseerd is in het leggen van granieten tegels? Vraag dan nu een offerte aan via deze link of bel 0626156354

Leisteen

Leisteen is een gesteente dat voornamelijk bestaat uit kleine steentjes van schelpen of koralen. Het is een relatief stevige steen die in de meeste gevallen alleen in de binnenruimte wordt gebruikt. Je kunt kiezen voor een leisteen met een strakke of rustige uitstraling. Leisteen wordt veel gebruikt in klassieke woningen maar is ook geschikt voor in een moderne woning.

pexels-photo-3575827
DSC_0320 (Groot)

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een relatief duurzame materialen die je relatief lang kunt gebruiken. Ook het onderhoud is relatief eenvoudig en je hoeft geen rekening te houden met andere onderhoudsproducten. Keramische tegels kunnen zowel voor een strakke als voor een rustige uitstraling zorgen. Het leggen van keramische tegels is relatief eenvoudig. Keramische tegels kunnen zowel in de binnen- als buitenruimte gelegd worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Tegelzetbedrijf J.K. Grigoleit heeft al jaren ervaring met het leggen van natuursteentegels en garandeert een strak gezette wand of vloer. We werken met alle soorten natuursteen en kunnen zelfs de tegels voor u bestellen waardoor u alle kosten op één plaats heeft. Dit kan een hoop stress en ook geld schelen. We tegelen uw wand of vloer van begin tot eind en het resultaat zal u verbazen. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande knop. 

Offerte aanvragen