Op zoek naar een tegelzetter in Haarlem?

Tegelzetbedrijf J.k. Grigoleit is uw beste keuze. Bij ons kunt u namelijk terecht voor de volle behandeling van A tot Z. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in en rondom Haarlem en kennen dus alle straten en alle woningen in en rondom Haarlem. Dus wilt u graag een nieuwe badkamer, vloer, wand of iets anders? Vraag dan gemakkelijk en snel een offerte aan. 

Vraag nu een offerte aan!

Een compleet nieuwe badkamer

Wilt u uw badkamer compleet omtoveren en renoveren? Hier komen een heleboel werkzaamheden bij kijken zoals het slopen, leidingen aanleggen en tegelzetten. Wij kunnen voor u een complete badkamerrenovatie uitvoeren. Zo pakken wij het product van begin tot eind op en hoeft u zelf alleen maar te wachten. 

Dit scheelt enorm veel tijd, stress en in de meeste gevallen ook geld. U krijgt namelijk alle kosten op één offerte. Wij regelen de rest! 

Dus heeft u liever een complete badkamerrenovatie? Twijfel dan geen moment een vraag nu een offerte aan. Het is namelijk gratis! 

WhatsApp Image 2022-06-20 at 11.59.34 AM

Hoe gaan we te werk?

U besluit om een offerte bij ons aan te vragen. Wat staat u dan te wachten? Dit is hoe wij omgaan met onze klant en wat u allemaal krijgt als u besluit om met ons in zee te gaan: 

 1. ▶ Nadat u een offerte aanvraagt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om te bekijken wat uw situatie is en uw wensen zijn.
 2. ▶ Onze tegelzetter komt bij u langs om uw woning te bekijken en u eventueel te adviseren over het soort voeg of tegel. 
 • ▶ U ontvangt een offerte op maat met een prijsopgave die persoonlijk voor u is samengesteld. 
 • ▶ Indien u akkoord gaat met de offerte komt onze tegelzetter bij u langs om de zo nodige voorbereidingen te treffen. 
 • ▶ Uw project wordt uitgevoerd naar wens. 
 • ▶ We nemen nogmaals contact met u op om na te vragen of het project naar wens is verlopen. 
ja

Persoonlijk tegeladvies

Wij weten als geenander welke tegel mooi staat in uw huis. Wij hebben namelijk met honderden verschillende tegels gewerkt in honderden verschillende huizen. Dus of u nou advies nodig heeft bij het vinden van wandtegels, vloertegels, badkamertegels, natuursteentegels of mozaïektegels, u krijgt bij ons altijd het juiste advies. 

De keuze van de voeg kan ook veel invloed hebben op het uiterlijk van uw tegelwand of tegelvloer. Het is daarom belangrijk dat u de juiste voeg uitkiest voor uw project. Wederom is het een slim idee om te kiezen voor een expert. Voeg droogt namelijk nog op en ziet er daarom niet altijd hetzelfde uit als in de winkel. 

Speciale klussen

Heeft u een lastige klus met een speciaal tegelpatroon of zware natuurstenen tegels? Of moet er een monument worden getegeld waarbij uiterste voorzichtigheid essentieel is? Dan hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. J.k. Grigoleit heeft al bijna 30 jaar ervaring en heeft daardoor vrijwel elke situatie al eens meegemaakt. Eerst zien dan geloven? Kijk dan eens rond in ons portfolio

Omdat we zo veel ervaring hebben is het ook mogelijk om u door ons te laten adviseren. Wij hebben enorm veel verstand van zaken en weten dus als geenander wat mooi staat in uw woonkamer, badkamer, etc. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: info@tegelzetterzandvoort.nl  |   +316 26156354 

Veelgestelde vragen

Welke kleur voeg moet ik uitkiezen?

De kleur van de voeg heeft te maken met de tegels die u heeft uitgekozen. U moet rekening houden met het feit dat de voeg een andere kleur heeft als het nog nat is en dat het tijdens het inwassen er dus anders uit ziet dan het uiteindelijke resultaat. Ook wordt de voeg doffer naarmate de tijd verstrijkt. U kunt ook ons de voeg voor u laten uitkiezen en dan zorgen we ervoor dat de voeg perfect past bij uw tegels. 

Wat kost een wand tegelen?

De kosten hangen af van een aantal factoren zoals: 

 

 • Oppervlakte van de wand of vloer die getegeld moeten worden. 
 • Of er iets gesloopt moet worden.
 • Etage van het appartement/ woning. 
 • Moeilijkheidsgraad van het tegelwerk. 
 • Gewicht van de tegels. 
Wanneer u de prijs wilt weten voor uw woning kunt u een offerte aanvragen door hier te klikken.
Wat voor tegels heb ik nodig?

Tegels hangen natuurlijk af van persoonlijke smaakt maar u moet ook rekening houden met de grootte van de kamer waarin u de tegels wilt laten zetten. In principe kunnen wij elke tegel voor u zetten maar het kan ook wel eens voorkomen dat een te grote tegel simpelweg niet mooi staat. Wij kunnen bij u langskomen om samen de perfecte tegel te vinden voor uw wand of vloer en u kunt deze zelfs direct bij ons inkopen.