Grote projecten

Een efficiënte aanpak voor grote projecten met Tegelzetterzandvoort.nl

Als u op zoek bent naar een tegelzetbedrijf voor uw volgende renovatie- of bouwproject, kijk dan niet verder dan Tegelzetterzandvoort.nl. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van grote projecten en biedt u de volledige service van tegelzetten, loodgieterswerk, timmerwerk en stukadoorwerk. Hierdoor hoeft u niet langer verschillende bedrijven in te schakelen voor uw project, maar heeft u één aanspreekpunt voor alles.

Maak nu een afspraak

WAAROM KIEZEN VOOR TEGELZETTERZANDVOORT.NL?

Bij Tegelzetterzandvoort.nl kunt u rekenen op professionele en ervaren vakmensen die uw project op de juiste manier uitvoeren door een echt lokaal bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect afgewerkt project.

Waarschijnlijk heeft u ons werk al eens gezien zonder dat u het door heeft gehad. Restaurant Marû in de Haltestraat is een voorbeeld hiervan! 

Grote projecten uitgevoerd bij Marû

Restaurant Marû Zandvoort getegeld door TegelzetterZandvoort.nl

huis verbouwen

Uw tegelwerk in vertrouwde handen

Tegelzetterzandvoort.nl is gespecialiseerd in het uitvoeren van tegelwerk. Of het nu gaat om tegelen van uw badkamer, keuken of woonkamer, wij beschikken over de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. Onze tegelzetters werken met de nieuwste technieken en materialen, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige afwerking.

Complete service, één aanspreekpunt

Bij Tegelzetterzandvoort.nl kunt u niet alleen rekenen op tegelwerk, maar ook op complete service. Wij regelen namelijk ook uw loodgieterswerk, timmerwerk en stukadoorwerk. Hierdoor hoeft u niet langer verschillende bedrijven in te schakelen voor uw project, maar heeft u één aanspreekpunt voor alles. Door alles onder één dak te regelen, besparen klanten veel tijd en moeite. Zij hoeven niet meer rond te bellen naar verschillende bedrijven om alles geregeld te krijgen. Wij nemen dit graag voor onze rekening, zodat klanten zich kunnen concentreren op de dingen die écht belangrijk zijn. 

Veelgestelde vragen

Kan ik alle services op één factuur krijgen?

Zeker! door met ons samen te werken aan uw grote project houdt u alle kosten op één factuur. Dit voorkomt verwarring en zorgt ook nog eens voor een lagere prijs! Wij kunnen voor u een kostenraming maken en bij u langskomen om de situatie te bekijken.

Is het voor mij ook mogelijk om mijn eigen loodgieter te regelen?

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het tegelwerk te laten doen door ons. Voor meer informatie kunt u deze pagina bekijken. 

Kan ik bij jullie ook alleen een loodgieter of stukadoor inhuren?

Nee. Wij zijn een tegelzetbedrijf en geen aannemer. We kunnen andere vakmensen regelen die ondersteunend werk leveren rondom de tegelklus maar werken niet aan projecten waarbij er niet getegeld wordt.