Mozaïek laten zetten?

Als tegelzetbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leggen van Mozaïek. Mozaïek geeft uw badkamer meer variatie en de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een natuursteenmozaïek in uw inloopdouche of bijvoorbeeld een glasmozaïek bij uw wastafel. Wij weten wat u het best bij uw wensen past en adviseren u graag. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en maak een afspraak.

Maak een afspraak

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Wij kunnen u garanderen dat de mozaïek door een vakman wordt gezet en precies eruit zal komen te zien als u het voor ogen heeft.  Ook is het mogelijk om u te adviseren over het soort mozaïektegel dat mooi staat in uw badkamer.

Dit scheelt enorm veel tijd, stress en in de meeste gevallen ook geld. U krijgt namelijk alle kosten op één offerte. Wij regelen de rest! 

Dus heeft u liever dat een professional de mozaïek zet? Twijfel dan geen moment een vraag nu een offerte aan. Het is namelijk gratis! 

mozaïek gezet door tegelzetterzandvoort

Tips voor het zetten van mozaïek

Mozaïektegels zijn kleine, kunstzinnige tegels die samen een uniek patroon vormen. Ze zijn perfect voor het creëren van een opvallende en stijlvolle vloer of muur in uw huis. Als u overweegt mozaïektegels te leggen, zijn hier enkele punten om rekening mee te houden.

Kies het juiste materiaal

Mozaïektegels kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals keramiek, natuursteen, glas en marmer. Elke optie heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen, dus het is belangrijk om te bepalen welk materiaal het beste bij uw wensen past.

Kies een patroon

Er zijn talloze patroonopties om uit te kiezen wanneer het gaat om mozaïektegels. Van rustige, subtiele patronen tot opvallende, kleurrijke ontwerpen, er is voor elk wat wils. Overweeg wat het beste bij de stijl van uw huis past en wat u het mooist vindt.

Leg de tegels

Het leggen van mozaïektegels kan een uitdaging zijn, vooral als u niet veel ervaring heeft met het leggen van tegels. Het is daarom aan te raden om professionele hulp in te schakelen om ervoor te zorgen dat het werk goed wordt uitgevoerd. Zo weet u zeker dat de tegels op de juiste manier worden gelegd en dat ze goed vastzitten.

Onderhoudt de tegels goed

Mozaïektegels zijn gemakkelijk te onderhouden en vereisen weinig speciaal onderhoud. Ze zijn bestand tegen vocht en krassen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze snel beschadigen.

Door rekening te houden met de bovenstaande punten, kunt u ervoor zorgen dat u de juiste mozaïektegels kiest en ze op de juiste manier laat leggen. Laat u inspireren door verschillende patroon- en materiaalopties en neem de tijd om het perfecte ontwerp te vinden voor uw huis.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het plaatsen van mozaïek.

De kosten van voor het plaatsen van mozaïek verschillen enorm per klus. Daarom is het niet mogelijk om er een vast prijskaartje aan te hangen. Het kan afhangen van een aantal factoren namelijk: De grootte van het oppervlak, het materiaal van de tegels, de moeilijkheidsgraad van het patroon en de eventuele preparatie van de ondergrond. Als wilt weten hoeveel mozaïek bij u thuis zou kosten neem dan contact met ons op via info@tegelzetterzandvoort.nl of bel +31 623757026

Is mozaïek mogelijk in mijn woning?

In principe is het in elke woning mogelijk om mozaïek te plaatsen. Het belangrijkste is dat er een stevige ondergrond is zodat de tegels niet verschuiven of verzakken. Wanneer er geen stevige ondergrond aanwezig is kunnen wij de ondergrond verstevigen.