Tegeladvies

Bij het uitkiezen van de juiste tegels voor uw badkamer is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Zo moeten de tegels niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Hieronder hebben we enkele punten op een rijtje gezet om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij bij TegelzetterZandvoort.nl hebben al honderden klussen uitgevoerd en hebben bijna alle tegelcombinaties al voorbij zien komen. Om te bewijzen dat we verstand hebben van ons vak kunt u hier meer over ons lezen.  Dus wilt u weten wat het beste bij uw interieur past? Maak dan een afspraak met onze tegeladviseur voor tegeladvies op maat!

Afspraak maken

Toch liever zelf kiezeN? 

Wanneer u toch liever zelf het tegeladvies wilt geven hebben we hieronder een lijst gemaakt met een aantal tips die u kunt volgen om zelf tot het beste resultaat te komen voor uw badkamer, woonkamer of keuken. Het is natuurlijk ook altijd een optie om zelf de tegels uit te kiezen en ons er nog even naar te laten kijken om 100% zeker te weten dat u de juiste tegels uitkiest. Hier zijn de dingen waar u rekening mee moet houden als u tegels gaat uitkiezen:

Materiaal

Er zijn verschillende materialen waaruit badkamertegels kunnen worden gemaakt, zoals keramiek, natuursteen, glas en porselein. Keramiek is een populair en betaalbaar materiaal, terwijl natuursteen een luxere uitstraling heeft. Glas en porselein zijn meer uniek en kunnen een modern en elegant effect hebben, maar zijn vaak duurder en gevoeliger voor krassen.

DSC_0320 (Groot)

Slijtage

Badkamertegels moeten bestand zijn tegen vocht en hoge luchtvochtigheid, dus het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal dat slijtvast is. Keramiek en porselein zijn beide slijtvaste opties, terwijl natuursteen en glas dit minder zijn.

Onderhoud

Als u een drukke badkamer heeft, is het handig om tegels te kiezen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Keramiek en porselein zijn gemakkelijk te reinigen en vereisen weinig onderhoud, terwijl natuursteen en glas meer onderhoud vergen en gevoelig zijn voor vlekken en krassen.

photo-1552454799-ca5cfdc612c8

Stijl

Hoewel praktische overwegingen belangrijk zijn, wilt u ook dat de tegels in uw badkamer mooi zijn. Kies tegels die aansluiten bij de stijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn talloze kleuren, patronen en stijlen om uit te kiezen, dus er is voor ieder wat wils.

Budget

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met uw budget. Sommige materialen, zoals natuursteen en glas, zijn duurder dan andere, dus houd hier rekening mee als u op zoek bent naar tegels die binnen uw budget vallen.

pexels-cytonn-photography-955395

Tegels bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt is het ook mogelijk dat wij de tegels voor u leveren. Stuur ons gerust een mailtje of bel ons op +31 623757026. We leveren de tegels en kunnen ze voor u zetten. Dit scheelt een hoop tijd, moeite en geld. Tot snel!